Wiosna w Beskidach w Czechach Tydzień (Niedziela - Piątek)
od: 890 Kč
Wiosna w Beskidach w Czechach Weekend (Piątek - Niedziela)
od: 910 Kč
od: 2590 Kč
  • Slide 01
  • Slide 02
  • Slide 05
  • Slide 08

9. 11. 2014 - 13. 11. 2014 - w godzinach 11:00 - 21:00 hod. w hotelowej karczmie

Na powitanie lampka wyśmienitego wina świętomarcinskiego.

Konieczna wcześniejsza rezerwacja:  +48 517 363 035 (PL) lub +420 558 341 622 (CZ) czy mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

PRZYSTAWKA ZIMNA

Rillettes czy konfitowane udko kacze podane na pszenicznej grzance z listkiem dzikiej rukoli.

ZUPA

Krem z pieczonej dyni wzbogacony dodatkiem oleju dyniowego z prażonymi pestkami z dyni, ozdrobiony delikatnymi włóknami chilli.

PRZYSTAWKA

Kawałki gęsi w śmietanowym pachnącym czosnkowym sosie, serwowane z morawskimi placuszkami, ozdobione świeżymi ziołami.

DANIE GŁÓWNE

Powoli pieczone na świeżym tymianku gęsie szpaliki pachnące dymem z drzew owocowych, wzbogacone smacznymi karmelizowanymi jabłkami.

DESER

Krokiety ziemiaczane nadziewane powidłem z sosem śliwkowym i białym rumem, podane z kleksem kwaśnej śmietany.

 

Cena menu: 479 Kč

a